Poletje Dobrodošli Akvarel Čebel Sončnično Vrt, Zastava Dvojno Stranicami 12x18 Palčni, zimske Počitnice Stranka Dvorišču Zunanji Okras

0 Ocene
€32.01

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

TRAJNE IN VIŠJO KAKOVOST: iz pralni stroj Zavrtel Poliestra, ki je trpežna in odporna na vremenske vplive.Dvojni šiv plošče na več vrstic in visoko kakovost rokav zagotoviti trajno moč.

DOMA DEKOR: Dobrodošli goste na vaš dom s to edinstveno, sezonsko zastavo.Kot nalašč za vse krova, teras, verando ali teraso in bi očarljivo dekorativni izkazov za vsako dvorišče, travnik ali na vrtu.

DVOJNO STRANICAMI: Design dvojno stranicami z natisnjeno sliko in vidna z obeh strani in besedilo tudi prebere pravilno od obeh strani.

ZNAČILNOSTI: Rokav obešalnik ustreza standardni Banner/Jamboru, Nosilec, Arbors ali stojalo.Zastavo na jambor, ki NISO vključeni.Material: Perilo.

ENOSTAVEN ZA NAMESTITEV IN PRALNI STROJ: Vse zastave funkcija rokav na vrhu za uporabo s katerim koli standardnim zastavo na jambor ali stojalo, zlahka zdrsne zastav skozi luknje na vrhu strani, da se obesite na vašem vrtu zastavo stojala.

sku: c447866

Uporaba Dekoracijo
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta TISKANE
Zastave & Transparenti Materiala Perilo
Slog Obešanje
Tkanine Perilo

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…