Knjiga Oblikovan Cvet Vazo Sodobne Akril Jasno, Vaza Novih Umetniških In Kulturnih Okus Dekorativne Vaze Za Cvetlični Aranžma

0 Ocene
€74.67 €149.34

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Opis:

To Jasno Knjiga Vaza je izdelana v preproste knjige slog.To je sodobno oblikovanje z močno umetniško in kulturno ozračje.

Akril Knjiga Vaza je izdelana iz trpežne akril materiala s pregledno oblikovanje, ki je lažji od stekla, manj nagnjeni k škodo, in ima daljšo življenjsko dobo.

Primerna kot centerpiece, z ali brez cvetja, kot nalašč za poroke, zabave, hotelih, barih, restavracijah, lokalih, kot tabelo okraski, in se lahko uporablja tudi kot sladkarije posode, darilni embalaži, kovanec kozarce, in ribe cisterne.

Doma dekor tega, vsakdo ljubi te knjige-oblikovan design vazo.Ko je napolnjena z vrtnicami, povečuje vse romantični dogodek in je odlično darilo.

Značilnosti:

Ime: jasno knjige cvet vazo

Material: Akril

Velikost: 20*16*4.5 cm/7.87*6.3*1.77 v

Seznam Vsebine:

1*Akril Knjige Cvet Vazo

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Svetlo Gradiva: Jasna Knjige Cvet Vaza je izdelana iz trpežne akril materiala z gladko površino, svetlo, trajna in lepa.Njegova služba, življenje ustreza obdobju uporabe, ki jo pričakujete.

2.Switchable funkcija: Knjiga Oblikovan Cvet Vazo je ne le namizno art okras, prav tako se lahko vstavi v pravi cvet, umetne rože, ali pero, skladiščenje vazo.

3.Lomijo Mavrice: Akril Knjige Cvet Vazo ima lepo svetlo-lov učinek, to je odlična sonce reflektor.Pustite, da ste mavrica vsak dan, je refracts sončne svetlobe za notranje stene ali tla.

4.Enostavno Čiščenje: Če je Jasno Akril Vaza je prah ali druge madeže, morate le, da obrišite z mehko materiala, kot goba za čiščenje.To ni zapleten proces čiščenja.

5.Pogosto se Uporabljajo: Jasno, Knjige Vaze doda dotik slog za vaš dom, primerna za vse gospodinjski predmeti, in odprti prostor.Kot so hoteli, cvet, obratov, uradov, balkon, vrt, nakupovalna središča, itd.

sku: c476348

Material Akril
Slog Sodoben Slog
Številka Modela Jasno Knjige Cvet Vazo
Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija Tabletop Vaza

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…