Ženske Krznen Torba Moda Srce Crossbody Vrečko Priložnostne Plišastih Skitnica Vrečko Mehko Vsestranski Dating Nakupovalni Torbi

0 Ocene
€3.56 €7.13

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Zda stranke opozorilo:

Ko izberete "Ladjo Iz zda", naslednje naslove, ki ne bo zagotovila dostavno službo: Havajih, Aljaska, Puerto Rico, Guam, APO, varstvo osebnih podatkov, FPO, itd .Priporočamo vam, da izberete "Ladja Iz Kitajske" .Hvala!!!

Clientes de España atención:

Cuando selecciona "Enviar desde España", el servicio de entrega ne está disponible sl los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija "Enviar desde Kitajska" . ¡Gracias! ! !

Ženske Krznen Torba Moda Srce Crossbody Vrečko Priložnostne Ljubezen Srce Torbici Mehko Vsestranski Dating Nakupovalni Torbi

Značilnosti:

1.Mehko in Puhasto, Material: Naše dame' plišastih tote torba je izdelan iz ultra-mehko in puhasto, plišastih materiala, zagotavljanje a udobno dotik.Je nestrupen, brez vonja, in natančno oblikovana s poudarkom na vsako podrobnost.

2.Prostoren Zmogljivost: Z dimenzijami 10.24x9.84x0.79 centimetrov, to žensk jesen/zima puhasto tote vrečko ponuja dovolj prostora, da se brez težav sprejme vse vaše bistvene.Ima dovolj prostora, da držite telefona, denarnice, nakit, ključi, šminko, in še več.

3.Modna Srce Design: plush srce tote torbico, zunanja oblika a eleganca in minimalističen design z kontrastne v obliki srca naglas na sprednji strani.Dodaja pridih edinstvenost in čar splošni videz.Uporabite ga lahko kot rami vrečo ali torbico, enostavno ujemanje z različnih stilov.

4.Vsestranski in Osebno: To žensko srce crossbody vrečko izgleda bolj osebno in da se lahko ujema z različnimi obleke.Lahko preprosto uporabite kot priložnostne torbici ali preoblikovati v posebna torba za posebne priložnosti, ki vam omogoča, da izrazijo svoj edinstven slog.

5.Odlično Darilo: Ta lahki, ljubezen srce torbici je odlično darilo za dekleta, žene in matere.Kompaktna in udoben design, zaradi česar je idealno darilo za vsako priložnost, vključno z Božič, Valentinovo, rojstni dnevi in obletnice.Pokažite svojo ljubezen in spoštovanje za gifting jih je ta majhen, vendar udobno crossbody vrečko.

Specifikacija:

Poreklo: Celinska Kitajska

Oblika: Krat Nad

Glavni Materiala: Poliester

Torbice Tip: Ramo Torbe

Obloge Material: Poliester

Število Ročaji/Trakov: Samski

Slog: Modno

Spol: ŽENSKE

Vzorec Tip: Os

Zapiranje Tip: Hasp

Trdota: MEHKA

Zunanjost: Trdna Torba

Priložnosti: Vsestranski

Poreklo: JE BEI Province

Velikost: 260.00x250.00x20.00mm/ 10.24x9.84x0.79inch

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1pc*Torba

sku: c74794

CN Guandong
Zapiranje Tip Hasp
Število Ročaji/Trakov Enotni
Torbice Tip Vrečke Ramo
Spol ŽENSKE
Glavni Material Poliester
Poreklo Celinska Kitajska
Vzorec Tipa Nit
Zunanjost Trdna Torba
Priložnosti Vsestranski
Slog Moda
Obloge Materiala Poliester
Kraj Izvora ON BEI Province, ON BEI Province
Blagovna Znamka pb Peggybuy
Trdoto MEHKO
Oblika Krat Nad

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…