Avtomobilsko Držalo Za Razširjanje Avtomobilov Proti Drsenju 3 V 1 Pijače Imetnik Večfunkcijsko Nastavljivo Držalo, Ki Se Vstavi Za Tovornjak Rv Avtomobilov

0 Ocene
€13.48 €26.97

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Točk:

1. Stabilna in Vsestranski: Ta avto je držalo glava funkcije premično podlago, ki preprečuje piti iz tresenje in prepolno, in nastavljiv pokal dno, ki se prilagaja skodelice različnih velikosti.

2. Silikonski Pad Design: Ta avto je držalo glava funkcije silikonsko blazinico, ki lahko prilagodite znanja, da se prilega vse velikosti držalo, brez poškodb notranjosti avtomobila ali pušča znamk.

3. Enostaven za Uporabo: Ta avto je držalo glava, ki je priročen in hiter za uporabo, saj je na voljo brez dodatnih namestitev.Primeren je za večino avtomobilov, kot so športna terenska vozila, tovornjaki, in še več.To je široko združljivost z različnih velikosti in oblik skodelice in steklenice.

4. Hitro Namestiti: Odkrijte brez težav način za dodajanje dodatnega prostora za vaš avto držalo z našo expander.Lahko namestite in razstaviti ga z lahkoto.Poleg tega je to a vetrič za čiščenje in trgovina, ki zagotavljajo maksimalno udobje na prostem.

5. Super Darilo: Zagotoviti bolj priročno in organizirano doživetje vožnje za najdražje s to avto držalo za razširjanje.Imejte pijačo in osnovna oprema na dosegu roke, zaradi česar je pomemben dodatek za vse voznike.Odlično darilo za tiste, ki preživijo veliko časa na cesti.

Opis:

To Skodelico Imetnika Extender za Avto je pomemben dodatek za vsakogar, ki ljubi svojega avtomobila.Osnove pijačo skodelico, lahko premikate brez poškodb notranjosti avtomobila.To je priročen in hiter za uporabo in enostaven za čiščenje in shranjevanje.To je treba imeti za vsakogar, ki želi ohraniti svoj avto organizirano in urejeno.

Specifikacija:

1. Ime Izdelka: Avto Držalo

2. Teža: približno 550 g

3. Velikost: Prosimo, da upoštevate velikost diagram za podrobnosti

4. Material: ABS

5. Embalaža: Color box

Seznam Vsebine:

Avtomobilsko držalo za razširjanje*1

Opomba:

Zaradi dejavnikov, kot so monitor, barvna temperatura, kamere, svetloba okolice, in fotografijo, spretnosti, lahko nekateri proizvodi so rahle barvne razlike v svoje slike.Barve, ki so na podlagi dejanskega izdelka.

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike

sku: c54861

Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Dolžina 15cm
Element Širina 13cm
Posebne Funkcije Silikonski Pad Design
Element Teža 600g
Ime Modela Avtomobilsko Držalo Expander
Vrsta Materiala ABS
Postavka Višina 12cm
Postavka Vrsta Pijače Imetnikov
Zunanje Testiranje Certificiranje ce

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…