Multifunkcijski Avto Skodelico Imetnika 3 V 1 Cup Mobilni Telefon Imetnik 360Rotation Stabilno Pokala Extender Avto Veliko Skodelico Imetnika Adapter

0 Ocene
€115.99 €231.99

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uvajanje trajne Večnamensko Avto Držalo!Enostaven za namestitev, z nastavljivo rotacijo in 66-100mm razširitev.Odločite za uporabo, kot je potrebno, kot nalašč za vodenje vaše pijače in pha v priročno mesto, medtem ko na cesti.

Velikost: Majhna velikost: 425mm Velika velikost: 440mm (glejte sliko za podrobnosti)

Material: ABS

Osnovna velikost: premer zložljive znanja je 66-100mm

Seznam:

1pcs*3 v 1 skodelico imetnika expander za ca

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Težka materiala: Zgrajena z visoko kakovostne ABS materiala, ta 3-v-1 skodelico imetnika glava se ponaša z izjemno vzdržljivost, ki zagotavljajo zanesljivo delovanje tudi s pogosto uporabo.

2.Širok obseg uporabe: Naš 3 v 1 skodelico imetnika expander za avto vključuje 1 držalo za telefon in 2 pokala, zaradi česar je kot nalašč za gospodarstvo različnih velikosti vodo očala, pijača, steklenice, in skodelice.

3.360 Obračanje: Prilagodite še svojo vožnjo izboljšajte z naš 3 v 1 skodelico imetnika expander za avto.Priročno nastavite pokala in telefon položaj za vodoravno ali navpično zasloni.

4.66-100mm Razširitev: S svojo razširljiv znanja, naš 3 v 1 skodelico imetnika expander je kot nalašč za tovornjake, RVs, vozički za golf, in čolni.Prav tako je 66-100mm razširitev za enostavno prilagoditev na različne pokal velikosti in oblik, ki zagotavlja prilagodljiv pokal-holding rešitev za vsa vozila.

5.Priročno Posnetka: poslovite od wobbling skodelice in steklenice!Naš 3 v 1 skodelico imetnika expander za avto lahko trdno pritrjene brez orodja.Njeno lahkotno namestitev funkcija prihrani čas in izboljša vaše doživetje vožnje.

sku: c54481

Material ABS
Barva Ime Črna
Poreklo Celinska Kitajska

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…