Notranjost Avtomobila Luči Smart Notranjost Avtomobila Svetlobe RGB osvetljenost Okolice Za Avtomobile Auto Aroma Svetilko Avtomobilske Notranjosti Assecories

0 Ocene
€12.99 €25.97

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Opis:

Avto Sobne Luči je 10 svetlobnih učinkov, in lahko prilagodite vaš najljubši način glede na vaše razpoloženje ali dejavnosti.

Namestitev: Vzemite iz aluminijeve zlitine posnetek klimatskih naprav vtičnice vstavite nazaj v režo za okoljske svetlobe prvi, in nato popraviti okoljske svetlobe za klimatske naprave v vtičnico vozila skozi posnetek.

Razsvetljava način: Scan (optično branje QR kode za ročno na mobilni telefon, prenesite in namestite APLIKACIJO, in povežite mobilni telefon, da izdelek brezžično (wireless connection name: pisane-svetlobe).Ko je povezava uspešna, lahko nastavite osvetlitev učinek, avdio amplitude in občutljivost na mobilno APLIKACIJO.

Specifikacija:

Ime: Brezžični Avto Aromo Okoljske Svetlobe

Izhodna moč: 3W

Nazivna moč: 5 0.5 A

Vhodni vmesnik: tip -C

Zmogljivost baterije: 200mAh

Vklop in izklop: Pritisnite in držite gumb za vklop, se za 3 sekunde za vklop/izklop.

Package Seznam:

1*Zaznavanje Osvetlitve Okolja

1*Navodila

1*Tip-C Kabel Za Polnjenje

1* Zračen Film Parfum

1* Air Outlet Aluminij Zlitine Posnetek

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje kotov, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Avto Ambient Lighting: telefon lahko brezžično poveže naše LED Avto Luči za nadzor svetlobne učinke in zvok amplitude.Podpora 10 vrste svetlobnih učinkov, je svetlost mogoče prilagoditi tako, da ustvarite različne atmosfere!

2.Avto Pickup Ritem Svetlobe: S spremembo obsega v avtu, ta glas, ki se aktivira svetloba lahko dodate različne dekoracije za naš avto in nam prinašajo veselje.

3.Izboljšanje Kakovosti Zraka: To je tudi avto aromaterapija zraka čistilec, ki se lahko čistijo zrak in tako sprostite več kisika, naj sladkost okoli dodate vlago zaščita za vaš usnjenih izdelkov, in da se boste počutili polni energije.

4.Izboljšanje Kakovosti Zraka: To je tudi avto aromaterapija zraka čistilec, ki se lahko čistijo zrak in tako sprostite več kisika, naj sladkost okoli dodate vlago zaščita za vaš usnjenih izdelkov, in da se boste počutili polni energije.

5.Vzdržljiv Material: Sestavljena iz trajne akril lupini, Avto Okoljske Svetlobe z akumulatorsko baterijo lahko uporablja no, tudi v težkih okoljih, lahko ga nosite s sabo.

sku: c54347

Poreklo Celinska Kitajska
Ime Modela LED Avto Luči
Postavka Vrsta Notranjost Ornamenti
Element Teža 65g

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…