Avto Tkiva Polje Preproste Zasnove PU Usnje Avto sredinski Konzoli Armrest Napkin Polje Auto Notranje zadeve Shranjevanje Okrasni Dodatki

0 Ocene
€7.78 €15.57

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Bullet Točk:

1. Za enkratno uporabo in so Odporni na Obrabo: iz mehkega in vzdržljivega materiala, ki ni enostaven za preoblikovanje in ima dobre karte občutek, ta avto tkiva imetnika ga bo mogoče večkrat uporabiti za dolgo časa.

2. Enostavno Vzdrževanje: Ta avto tkiva nosilec je narejen iz usnja, ki je enostaven za čiščenje in trajne.Lahko da jo nežno obrišete z vlažno krpo, da ga je videti nova.Ta avto tkiva imetnik je enostaven za vzdrževanje in bo trajalo dolgo časa.

3. Preprosta Namestitev: Ta avto tkiva imetnik se lahko namesti brez orodja.Vi šele potreba, da uporabite elastični trak za pritrditev na hrbtni armrest polje ali sedež.To je enostavno in priročno, in to bo ostal stabilen in varen.

4. Celovit Program: Ali ste doma, v avtu ali v hotelu, si lahko na enostaven način dostopate do tkiv s to držalo.Dodaja, udobje in lepoto v kateri koli prostor.

5. Čudovito Darilo: Ta avto tkiva imetnik je praktično in pametno avto opremo za tiste, ki imajo avtomobile.To je lahko tudi odlično darilo za vaše prijatelje in sorodnike, ki imajo radi vožnjo.

Opis:

Imejte tkiv priročen in organiziran s tem avto tkiva polje.Je narejena iz trpežne in stroj material, ki se lahko ponovno uporabijo večkrat.To je enostaven za namestitev na vašem ščitnik proti soncu, sedež nazaj, ali armaturno ploščo.Uporabite ga lahko tudi doma, v pisarni ali kjerkoli potrebujete tkiv.Ta avto tkiva polje je treba imeti za tiste, ki imajo avtomobile in želijo obdržati svojo notranjost, urejeno in pospravljeno.

Specifikacije:

1. Material: Usnje

2. Velikost: okoli 21,5*15 cm/8.4*5.9 v

Seznam Vsebine:

1*Tkiva Polje Imetnika

sku: c50534

Umestitev Ščitnik Proti Soncu Tip
Material Plastični
Poreklo Celinska Kitajska

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…