Odraslih Booster Sedež Rit Blazino Za Avtomobilski Sedež Voznika Utrjene Hitro Preobratu Pomnilnik Blaži Utrujenost Za Terasi Voziček

0 Ocene
€88.70 €177.41

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Opisi:

Ta Avto Booster Blazina je izdelana iz visoko kakovostnih materialov, ki bodo ne izgubijo oblike skozi čas.To vam bo udobje in podporo med vožnjo ali sedi na terasi.Prav tako bo povečal vašo varnost za izboljšanje vaše vidljivosti in držo.To booster blazina je enostavno namestiti in odstraniti, in ustreza večini avtomobilskih sedežev in stolov.Da tvoj danes in uživajte boljše doživetje vožnje!

Specifikacije:

Ime Izdelka: Avto Ojačevalec Blazine

Nadev: spominske pene

Barva: dodatna oprema

Primerno za družine sezona: vse letne čase

Slog: Original

Seznam Izdelkov:

1*Avto Booster Blazine

Opombe:

Prosimo, dovolite 0.5 cm/0.20 v napak zaradi ročnega merjenja.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo elementa, upam, da boste lahko razumeli.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Mehka Pena za Polnjenje: Naš Avto Booster Blazina je narejena iz zračnega sloja tkanine in pomnilnik pena za polnjenje, ki vam zagotavlja dihanje, mehko in udobno izkušnjo.Všeč vam bo, kako je plesni na vaše telo in odbije nazaj, ne da bi izgubili svojo obliko.

2.Lajšanje Tlaka: Ta Sedežna Blazina za Avto Sedež Voznikov ne le podpira vaš nižje nazaj in vam ponuja udobje, temveč tudi povzdigne svoj sedež po višini in izboljšuje svojo prepoznavnost.

3.Ne Zdrsne, Brez Skrbi: Voznik Sedežne Blazine je non-slip dno, ki ima svojo zadnjico v mesto in povečuje vašo varnost na blazino, bo dobra izbira za vas

4.Izboljšanje Udobja: Ta Odraslih Booster Sedež, ki vam daje več višino in vidnost na cesti, ki vodi v varnejši in bolj gladko vožnjo.Na blazine je kompakten in udoben design, ki se prilagaja večini avtomobilskih sedežev.

5.Več Uporablja: Ta Avto Sedežne Blazine za Vožnjo povzdigne svoj položaj sedenja za skoraj 5 centimetrov, vam omogoča, da vidite cesti boljše in vožnja varnejša.Ima nedrsečo dnu in priročen ročaj za prenašanje.

sku: c48176

Polnjenje BOMBAŽ
Ime Modela Avto Ojačevalec Blazine
Poreklo Celinska Kitajska

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…