Novo V Živali, Ki Je Sedel Na Luno Božič Obesek Visi Okraski Za Božična Drevesa Dnevna Soba Dekoracijo Božič Novo Leto

0 Ocene
€4.24 €7.07

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Živali, Ki Je Sedel Na Luno Okraski Za Božično Drevo DoublePrinted Akril Obesek Visi Na Božično Drevo Okraski Okno Zid Viseči Okras Dnevna Soba Dekoracijo Ho

Značilnosti:

【Ustvarjalne Božični Okraski】Živali, ki je Sedel Na Luno Ornament je kot nalašč nepozabno darilo za družino in prijatelje na kmalu Božič!Visi ta edinstven okras na Božično drevo ali pošiljanje družine in prijateljev kot holiday gift, poskrbeli za Božično noč za vas in vašo družino, to bo idealen način, kako ustvariti ljubeč spomin.

【Visoko kakovost in Dvakrat natisnjena】Božično drevo okraski so izdelani iz kakovostne akril, svetle barve in se je dvakrat natisnjena, z realnimi vzorci in fine izdelave, enostavno visi, za prelom in ne izginja, vodoodporni in se lahko uporabljajo za dolgo časa.

【Dobra Izbira za Darila】Realne vzorce, da fox živahno in , in bo zelo nepozabno in topla darilo.ornament je kot nalašč za prijatelji, družinski člani in ljubitelji živali!To videz je zelo priljubljena pri otrocih, in to je tudi dobra izbira za otroke darila.

【Velikost Podrobnosti】 božični okrasek ukrepi, približno 6 x 8 cm.Vsako žival božični okraski ima vrv za lažje obešanje in zaslon.Zabavno in srčkan akril živali okraski fit temo božič, in praznično vzdušje.

【Pogosto Uporablja】Božični okraski so lažje, da visi na Božično drevo, vrata ročaj, kamin in windows.Je zelo primeren za zimo Božič tematskih strani, okraski za Božična drevesa in Novo Leto stranka dekoracijo.Uporabite jih lahko tudi kot Božično darilo oznake in najboljša Božična darila za vašo družino ali prijatelji.Uporablja se lahko tudi kot avto rearview mirror in nahrbtnik obesek.

Opis Izdelka:

Ornament prihaja z vašo izbiro smešno modelov, ki se bo čudovit vaš Božični dekor.Kot nalašč za Božično drevo okraski ali darilo-daje ob družabnih dogodkih kot so rojstni dan darila, Valentinovo.

sku: c477766

Material Plastični
Slog Sodoben Slog
Poreklo Celinska Kitajska
Tema Živali

Stranke Q & A

Leave a comment

Morda tudi všeč…