DIY Pletilni Stroj, Mini Spool Knitter Okrasili Obrti Zapestnico Ročno Tkanje Crocheting Orodja Nastavite Gospodinjski Šivalni Pribor

2 Ocene
€54.39 €157.45

Izberite Barvo:

Količina:

Velikost:

  • S
  • M
  • L
  • XL

DIY Pletilni Stroj, Mini Spool Knitter Okrasili Obrti Zapestnico Ročno Tkanje Crocheting Orodja Nastavite Gospodinjski Šivalni Pribor

Specifikacije:

Material: ABS, PP

Velikost: o 6*14*9.5 cm/2.36*5.5*3.7 v

Pakiranje Seznam 1:

1*Roko trese stroj+težo objemka+en priročnik

ali

Pakiranje Seznam 2:

Roko trese stroj+težo objemka+navodila+5-metrska modeliranje trak+plastičnih velike oči iglo

(Oblikovanje trak je izdelan iz zavit likalnik žice debeline 2 mm in dolžine 5 metrov na kolutu)

Opomba:

Priporočena uporaba: 2 mm debele preje z višjo viskoznost, kot sta volna ali akrilno prejo

Ne priporočamo: Volna z ohlapno viskoznost, ki je lahko razpršeno, kot tudi volna, da je predebel, tudi v redu, ali pa je zelo gladka (kot biser bombažno nit, mleko, sukanec bombaž, ipd.).To lahko enostavno povzroči, slaba uporaba stroja in celo škodo.

Bullet Točk: 1、Preprosto in Učinkovito Obdelujete: Ta DIY Gospodinjstvo Ročno Spool Knitter funkcije, preprosto obliko, ustvarjanje hitro in čudovitih končnih izdelkov.Praktične in strokovne, to je kot nalašč za vse vaše pletenje potrebe.

2、Začetnik Prijazna: Naše strani spool knitter je primeren za začetnike, z gladko videz brez burrs, zagotavljajo enostavno in udobno izkušnjo.Naučijo ustvariti omamljanje modelov z lahkoto.

3、Trajne & Dolgotrajno Material: iz ABS, naše knitter ni enostaven za škodo, vam lahko zagotovimo enkratno uporabo in trmast orodje, ki traja nešteto projektov.

4、Prenosni & Prihranek Prostora: Ta kompakten design je enostaven za prevoz, ki vam omogoča, da bi jo kje navdih stavke.Njegovo minimalno velikost, ki zagotavlja, da ne zasedajo dragocen prostor v vašem obdelujete površine.

5、Vsestranski & Creative: Naše spool knitter se pogosto uporablja za različne projekte, kot so kostumi klobuk okraski, fishtail vozlov, DIY obrti, kamen, carving vozlov, in vpletanje spirala vozlov.Sprostiti svojo ustvarjalnost z ta vsestranski orodje.

Odkrijte praktične in strokovne DIY Gospodinjstvo Ročno Spool Knitter - odlično orodje za vsa vaša posebna potrebe!S svojo kompaktno obliko, to Roko Spool Knitter je primeren za začetnike, medtem ko se ni enostaven za škodo, ki zagotavljajo, da boste uživali nemoteno in zabavno posebna izkušnja.Ustvarite neverjetno DIY obrti, razvijejo svoje spretnosti, pletenje, in naredite prvi korak k obvladovanju umetnost strani spool pletenje, s tem zanesljivo orodje.Ali ste začetnik ali profesionalec, naše Roke Spool Knitter je treba imeti, poleg vaša posebna zbirka – get 1 danes!

sku: c27799

Feature10 ročno tkane Stroji
Vrsta Šivanje Kit
feature3 Mini Spool Knitter Okrasili
feature5 Kvačkanje stroj
feature1 Ročna pletilni stroj
Feature6 šivalni pribor
Feature9 Šivanje Orodje
Poreklo Celinska Kitajska
Material Plastični
Vrsta Debelo No
feature2 DIY Pletilni Stroj
feature4 Zapestnica Vezavi Orodja
Nastavite Vrsto Da,
Feature8 Okrasili Obrti
Uporaba Vezenje
Feature7 lutka Pletilni Stroj

Stranke Q & A

avatar

Jaz imam slabo iz prvega kroga in je izbruhnila ročaj...

avatar

Prva uporaba zlomljeno

Leave a comment

Morda tudi všeč…